Βιογραφικό

“Η παιδεία αρχίζει με τον πρώτο χτύπο της καρδιάς.

Συντελείται παντού και πάντα.

Σημασία έχει η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας”

          Ο όμορφος νομός της Πιερίας και η πόλη της Κατερίνης είναι ο τόπος που ζω και αισθάνομαι σπίτι μου.

Τα πρώτα παιδικά χρόνια τα έζησα στην Κοζάνη όπου και γεννήθηκα. Η Φλώρινα στάθηκε η πόλη της πρωταρχικής παιδαγωγικής μόρφωσης μου και το Ηράκλειο Κρήτης είναι ο τόπος του πρώτου εργασιακού μου βίου. Στη συνέχεια απέκτησα μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (MSc)  στις «Επιστήμες Αγωγής – Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση » από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Κύπρου. Επίσης είμαι τελειόφοιτος στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

Μετά από τρία χρόνια στο Ηράκλειο Κρήτης και εφτά χρόνια στην Πιερία σε θέσεις ευθύνης και θέσεις με διοικητικές αρμοδιότητες, φέτος για δεύτερη χρονιά εργάζομαι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πέλλας ως δάσκαλος στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κρύας Βρύσης.

Έχω διατελέσει μέλος και αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας 2013-2015, μέλος και γραμματέας της ΔΑΚΕ ΠΕ Πιερίας 2013-2015, ενώ από το Μάιο 2016 είμαι γραμματέας και υπεύθυνος Παιδείας στη   Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης και από το Μάιο 2017 αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας.