Αυτοδιοίκηση σημαίνει Π Ρ Ο Σ Φ Ο Ρ Α

του Ευαγγελόπουλου Ναούμ, εκπαιδευτικού

υποψήφιου Τοπικού Συμβούλου Κοινότητας Κατερίνης “Εκκίνηση”

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες & αγαπητές συμπολίτισσες

Εδώ και αρκετό καιρό πληροφορούμαστε ότι πολλοί από εμάς αποφασίζουν να θέσουν τον εαυτό τους στην κρίση των συμπολιτών τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτό από μόνο του σαν γεγονός είναι ευχάριστο. Είναι θετικό που δίνεται μεγάλη επιλογή στους πολίτες να κρίνουν και να συγκρίνουνανάμεσα σε τόσους πολλούς.

Πολίτες με νέες ιδέες, νέο όραμα, που δεν έχουν απαξιώσει την ενασχόλησή τους με τα «κοινά» και, όταν βρουν την κατάλληλη στιγμή, επιθυμούν να διαθέσουν τον χρόνο τους «στις υπηρεσίες των συμπολιτών τους».

«Αυτοδιοίκηση σημαίνει προσφορά»

Σημαίνεινα υπηρετείς μεανιδιοτέλεια το συμπολίτη σου. Να ενδιαφέρεσαι για το πρόβλημά του και να δίνεις λύσεις για το κοινό καλό. Να προσπαθείς για την εύρυθμη λειτουργία όλων των υπηρεσιών και να «ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ».

«Αυτοδιοίκηση σημαίνει σεβασμός στον ΠΟΛΙΤΗ»

Σημαίνει σεβασμό στο γείτονα, το συνάδελφο, το συναθλητή. Σεβασμό στα παιδιά, τους εφήβους, τους ενήλικες και τους ηλικιωμένους.

Στο Δήμο ή στην Περιφερειακή Ενότητα βάζουμε υποψηφιότητα επειδή θέλουμε να προσφέρουμε και να υπηρετούμε. Να προσπαθούμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και να προβλέπουμε τα προβλήματα. Να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας για να αποκτήσουμε μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ.

Στην θητεία μου ως μέλος & αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας και ως μέλος & αντιπρόεδρος στη Δημ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης, κατάλαβα ότι η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα τόσο σε συλλογικό όσο οικογενειακό επίπεδο.

Με σκέψεις σαν τις παραπάνω θέτω τον εαυτό μου δίπλα στον φίλο, οικογενειάρχη και ολυμπιονίκη Κώστα Κουκοδήμο.

 Με εκτίμηση 

    Ευαγγελόπουλος Ναούμ

   ΚΟΥΚΟ#ΔΗΜΟΣ

You may also like