Βιογραφικό

“Η παιδεία αρχίζει με τον πρώτο χτύπο της καρδιάς.

Συντελείται παντού και πάντα.

Σημασία έχει η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων μας”

  Ο όμορφος νομός της Πιερίας και η πόλη της Κατερίνης είναι ο τόπος που ζω και αισθάνομαι σπίτι μου.

  Τα πρώτα παιδικά χρόνια τα έζησα στην Κοζάνη όπου και γεννήθηκα. Η Φλώρινα στάθηκε η πόλη της πρωταρχικής παιδαγωγικής μόρφωσης μου και το Ηράκλειο Κρήτης είναι ο τόπος του πρώτου εργασιακού μου βίου. Στη συνέχεια απέκτησα μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης (MSc)  στις «Επιστήμες Αγωγής – Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση » από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Κύπρου. Επίσης είμαι τελειόφοιτος στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

  Μετά από τρία χρόνια στο Ηράκλειο Κρήτης, εφτά χρόνια στην Πιερία σε θέσεις ευθύνης και θέσεις με διοικητικές αρμοδιότητες, τέσσερα χρόνια σε σχολικές μονάδες στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Πέλλας φέτος εργάζομαι σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

  Έχω διατελέσει μέλος και αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας 2013-2015, μέλος και γραμματέας της ΔΑΚΕ ΠΕ Πιερίας 2013-2015, γραμματέας και υπεύθυνος Παιδείας στη   Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης 2016-2018, αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας 2017-2019.

  Σήμερα υπηρετώ τους συνδημότες ωσ μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κατερίνης και προσφέρω από τις θέσεις του αντιπροέδρου Δημ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης, του θεματικού παιδείας ΝΟΔΕ ΝΔ Κατερίνης και του μέλους Τομέα Παιδείας Νέας Δημοκρατίας.