Ευχαριστήριο Μήνυμα

Η μεγάλη προσέλευση και συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία αλλά και Πανελλαδικά φανερώνει την ανάγκη της κοινωνίας για αλλαγή. Μια αλλαγή που θα έρθει μόνο με εθνικές εκλογές.

Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους τους Νεοδημοκράτες & Νεοδημοκράτισσες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν καθώς και την δύναμη που μας έδωσαν στην προσπάθεια μας η Νέα Δημοκρατία να δημιουργήσει μια νέα προοπτική και να φέρει την αισιοδοξία.

Η επανεκλογή μου ως μέλος Δημ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης & ως σύνεδρος είναι θέμα ευθύνης.

Ευχαριστώ επίσης, όλους τους πολίτες της Πιερίας που παρότι επέλεξαν να μη συμμετέχουν στη διαδικασία, μας άκουσαν και έδωσαν προσοχή στον διάλογο που κάναμε και κερδίσαμε την εκτίμηση και τον σεβασμό τους.

Ιδιαίτερα όμως θα πρέπει να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη και τους συνυποψηφίους για τον όμορφο, μεγάλο και σπουδαίο αγώνα που δώσαμε μαζί για τη Νέα Δημοκρατία.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ξανά όλους μαζί να συνεχίζουμε να εργαζόμαστε δίνοντας όραμα, στόχους, κοστολογημένες προτάσεις και λύσεις, διότι τα προβλήματα είναι πολλά, με μόνη σκέψη το καλύτερο μέλλον για τον Έλληνα και την Ελληνίδα πολίτη.

Ξεκινώντας την νέα μας θητεία θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε ενωτικά και συνθετικά, διότι το καλύτερο μέλλον απαιτεί συναίνεση, κοινή προσπάθεια, συνεχή αγώνα και συμμετοχή. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα εργαστούμε με δύναμη και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Ναούμ Ευαγγελόπουλος

Μέλος Τομέα Παιδείας ΝΔ

Μέλος Δημ.Τ.Ο. ΝΔ Κατερίνης & Σύνεδρος

You may also like